Det er med stor fornøjelse, at jeg kan informere at en ny sæson af podcasten er i gang med at blive tilrettelagt.

For næsten fire år siden løb den første af tre episoder af Hopster.dk – en podcast om øl af staben. De gode folk hos Flying Couch satte eventyret i gang, som desværre fik en kort gang på jorden, da jeg blev nødsaget til at stoppe efter kun tre episoder med Krenkerup. Men nu starter jeg op igen.

Konceptet var og er simpelt – det er en podcast om de personer som brygger eller har med øl og gøre, og den historie som de kan bringe. Det er et talerør fra ølfolk til ølfolk, og nogle gange kan det blive lidt nørdet – men sådan er det jo, når man taler med entusiaster.

Corona-situationen gør dog, at jeg ikke har mulighed for at komme ud til de forskellige bryggerier som i første sæson, men teknologien gør, at det stadig er muligt at få en god udsendelse ud, uden fysisk fremmøde.

Jeg glæder mig til at kunne offentliggøre den første episode i den nye serie.

– Jonas

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *