Brewers, Inc. + Maltbazaren

I et gammelt arbejderkvarter på Nørrebro i København, har en bar med håndbrygtradition i blodet åbnet dørene til en anderledes tilgang til det at være en øl-bar. Med gutterne fra Maltbazeen som ophavsmænd, åbnede Brewer, Inc. i februar dørene for første gang for publikum.

Hopster.dk tilbragte en torsdag aften sammen med ejer Carsten Hyld og barchef Erik Helvard og det blev til en podcast, hvor vi taler om Maltbazaren, det at være en ølbar med håndbryg som DNA og generelt løst of fast om håndbryg.

Note: Denne podcast er optaget i baren i Gormsgade 25, hvilket betyder, at der forekommer en del støj på optagelsen.

Medvirkende i podcasten:

Carsten Hyld – ejer af Maltbazaren / Brewer, Inc.
Erik Helvard – barchef

Der blev drukket

Sheppy’s Cider – Sommerset Organic 6%
Bad Seed Brewing – Good Morning, Vietnam  8.3%
Bertil Melhof-Pedersen’s Lysere Tider 5.2%
Dry & Bitter – Under The Radar 7%