Man går ofte og bliver en smule døsig, når arbejdsdagene flyder sammen under nedlukningen. Så mens jeg sad og kigge på øl – sbig urprise, at jeg gjorde det – så kom jeg heldigvis forbi Slowburn Brewing Co-op – der slår sig op som et relativt lille bryggeri, som har fået ret gode anmeldelser henad vejen. Her tænkte jeg, at jeg måtte få købt lidt øl – så det gjorde jeg. Jeg opdagede at de havde lokal udbringning, så det bestilte jeg. Primært fordi man så kunne få hilst på bryggerne, men også fordi det var gratis. Jeg lagde en bestilling i får aftes, og her for en times tid siden, kom der en pose øl til mig.

Det er rart at købe lidt godt til sig selv ind i mellem og så samtidig støtte det lokale arbejde og i posen lå der følgende.

  • Octopils Italian Pilsner på 5.1%. Tappet d. 11/1 – jeg tror aldrig, at jeg har fået så frisk en pilsner før.
  • Metamorphosis Coffee Stout på 6.2%. Tappet d. 21/12, meget frisk, men slår dog ikke at jeg fik Dark Matter fra Flying Couch, direkte fra tanken.
  • Shoulders of Giants West Coast IPA på 6.3%. Tappet d. 26/11 ret frisk IPA alligvel.

Der kommer anmeldelser af alle øl her på siden, snarest.

To af hver fra Slowburn: Octopils, Metamorphosis og Shoulder of Giants

Billede 1 af 5

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *