Hej, det er mig der står bag hopster.dk

Mit havn er Jonas Bæk og det er mig som står bag hopster.dk.

Jeg startede ud med en podcast, fordi det som også er en drivfaktor for mig, når jeg nyder min øl i sociale lag, er historierne om øllet – fremfor stilarten. Det er også bryggemetoden som er spændende, frem for navnet på øllet – og det er helt sikkert smagen som er vigtigst. Men som med alt andet, så er smagen aldrig lige så god som stemningen bag. Det kender vi jo alle, når vi har været i Grækenland og drukket Ouzo, og tænker “det smager godt – jeg må hellere købe en flaske med hjem”. Når man så er hjemme, så er det bare ikke det samme.

Så for at det skal være spændende for mig, så skal jeg høre historien og kende de personer der står bag.

Tankerne om hopster.dk – en podcast om øl startede tilbage i vinteren 2016, hvor idéen kom til mig, efter en stærk øl eller to. Det nåede desværre i første omgang kun at blive til tre fine podcasts, men så kom livet (familieforøgelsen) i vejen, og jeg måtte stille det hele i bero. Men nu lysner det og jeg er gået igang med at planlægge hopster.dk i version 2, nu med undertitlen – en blog og podcast om øl.

Planen med den nye hopster.dk er, at jeg vil smage og fortælle om forskellige dansk øl og cider, med det overordnede spørgsmål: kan det drikkes? Det spørgsmål vil jeg afslutte alle mine anmeldelser med – men inden da, vil der også komme en mere nuanceret beskrivelse af det øl eller cider som jeg indtager. Som en ekstra bonus, vil jeg lave en podcast i ny og næ, med de danske bryggerier og brygmestre.