Flying Couch

Etableret og eksperimenterende bryggeri i Københavns nordvestkvarter.

Flying Couch er mit go-to bryggeri af flere årsager. For det første opdagede jeg, at de lå i gåafstand fra mit gamle hjem i Københavns Nordvestkvarter – hvilket jo er særdeles praktisk, når man skal drikke øl. Men jeg opdagede også hurtigt, at historien bag øllet hos dem, ikke blot ligger i at de er et relativt nyt bryggeri, men at de trods det lidt skæve navn, er et erfarent bryggeri på flere parametre. Kim Christiansen, som udover at være en fin fyr også er indehaver af Søernes Ølbar og Ørsted Ølbar. Brygmester Peter Sonne har været i lære hos Christian Skovdal på Ølfabrikken, været involveret i flere mindre bryggerier bl.a. Nørrebro Bryghus, før han blev en del af Flying Couch – og så har de en ægte baghavegårdsstemning, når de holder fredagsbar.

Bryggeriet og deres dedikerede ansatte, har altid været nysgerrige på nye øl, men har etableret sig med et relativt fast sortiment, med afstikkere ud i det eksperiementerende – og så var de katalysator for at jeg fik gang i mine podcasts, da de takkede ja til at være en del min første podcast-serie.

Mine favoritøl hos dem er: Dark Matter (Imperial Stout), Syreregn (IPA) og Get Schwifty (IPA) og kan klart anbefale deres Yuzu Raspberry Berliner (Sour).